Fokus kana téknologi inverter sipil sareng komérsial sareng solusi cerdas.
Terus ngembangkeun solusi surya anu langkung épisién sareng biaya-éféktif pikeun nyayogikeun listrik anu langkung héjo pikeun kahirupan urang.

Pausahaan
Propil

NAHA MILIH KAMI
—— Cahaya panonpoe pikeun anjeun MULTIFIT ka sadayana
Produsén Inverter Kusabab 2009 (Stok Bursa 280768)
Service one-stop, nawiskeun sistem tanaga surya lengkep, kontrol kualitas anu ketat. Dipercaya saatos jasa jual. CE, TUV, IEC, ISO9001, ISO14000 sertipikat.

TENTANG KAMI
Multifit diadegkeun dina 2009, Dumasar kana nyadiakeun pembangkit listrik photovoltaic skala leutik dunya-kelas pikeun solusi sipil jeung panalungtikan inovatif tur ngembangkeun produk listrik énergi renewable, kami geus dibudidayakan grup jualan na R&D tim kalawan cita, pangalaman jeung téhnologi. Produk parantos nampi langkung ti 10 sertipikat patén. Produk kami ...

Kasus Produk Patali Solar

Ninggalkeun Pesen Anjeun