Solar panel system

FAQs

FAQs

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik. Multifit Solar mangrupikeun produsén desain asli inverter listrik, pangontrol muatan surya sareng surya
kotak array saprak 2009.

Dimana pabrik anjeun lokasina? Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Beijing sareng Kota Shantou, Guangdong, Cina. Butuh satengah jam ti Bandara atanapi Stasion Karéta. Wilujeng sumping didatangan ngembangkeun téhnologi urang jeung jalur produksi dina waktu luang anjeun!

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun. Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang. Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur. Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang. Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung. Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik. Multifit Solar mangrupikeun produsén desain asli inverter listrik, pangontrol muatan surya sareng surya
kotak array saprak 2009.

Dimana pabrik anjeun lokasina? Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Beijing sareng Kota Shantou, Guangdong, Cina. Butuh satengah jam ti Bandara atanapi Stasion Karéta. Wilujeng sumping didatangan ngembangkeun téhnologi urang jeung jalur produksi dina waktu luang anjeun!

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun. Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang. Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur. Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang. Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung. Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik. Multifit Solar mangrupikeun produsén desain asli inverter listrik, pangontrol muatan surya sareng surya
kotak array saprak 2009.

Dimana pabrik anjeun lokasina? Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

Pabrik kami aya di Beijing sareng Kota Shantou, Guangdong, Cina. Butuh satengah jam ti Bandara atanapi Stasion Karéta. Wilujeng sumping didatangan ngembangkeun téhnologi urang jeung jalur produksi dina waktu luang anjeun!

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé. Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit. Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun. Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun. Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang. Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur. Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang. Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung. Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.


Ninggalkeun Pesen Anjeun