Solar panel system

Dina Grid Soalr System

Dina-Grid Sistim Pv

Sistem pembangkit listrik anu disambungkeun ka grid solar rooftop. Sistim ieu langsung diasupkeun kana grid nasional, tanpa batré, muatan tina aplikasi grid disambungkeun dibayar ku buyer.After instalasi sukses grid disambungkeun, sajaba deduksi belanja somah, subsidi tiasa didapet salaku gelar kakuatan. Salaku tambahan, nalika listrik teu tiasa dianggo, jaringan nagara bakal ngagaleuh deui dina harga lokal.

Skenario Aplikasi

Sistim pembangkit listrik photovoltaic padumukan
Bisa diterapkeun sacara lega pikeun situs-situs anu diwangun ku diri tina hateup condong, platform, carports, jsb.

Wewengkon industri jeung komérsial, industri jeung komérsial Sistim pembangkit listrik photovoltaic bisa wildly dipaké dina skala badag tina workshop warna hateup baja, aréa badag tina platform pasagi sarta gurun Gobi, jsb.


Ninggalkeun Pesen Anjeun