Solar panel system

Sistem Lampu LED Solar

Sistem Cahaya Surya

Hirup anu haneut butuh cahaya, sareng wengi henteu jempé. Nyaangan jalan handapeun suku anjeun, nyaangan jalan kahirupan.
Waktos ngaleungitkeun gelap, para pejalan kaki nyepetkeun lajuna, lampu surya ngaraosan fotosintésis kalayan tenang, lampu surya ngarepkeun sonten sareng masihan anjeun kahirupan anu cemerlang.

Kaunggulan produk

Aman dianggo, waterproof, kilat buktina, dustproof, éféktif ngajaga awak lampu, manjangkeun umur layanan, timer Powered, teu butuh kakuatan kota, gampang dipasang.
Intelligent light sense start, no manual operation.Solar panels nyerep cahya panonpoé pikeun ngahemat batré beurang, sarta otomatis caang nepi nalika lingkungan jadi poék peuting.


Ninggalkeun Pesen Anjeun