Solar panel system

Warta Industri

  • The sound barriers of the stretch of motorway is solar panels

    Halangan sora jalan tol nyaéta panél surya

    Nagara (Jerman, Bélgia, jeung Walanda) nu babagi leuwih ti 800.000 kilométer jalan bisa dipaké pikeun minuhan sabagéan tina kabutuhan énergi jeung listrik maranéhanana. Di jalan raya 400-méteran-panjangna di Walanda, halangan noise teu ngan ngurangan noise, tapi ogé dilengkepan panels surya pikeun kreasi ...
    Maca deui
  • Installation of photovoltaic power station according to local conditions

    Pamasangan pembangkit listrik photovoltaic nurutkeun kaayaan lokal

    Hayu urang nganjang ka Zhejiang pertanian sareng Universitas Kehutanan. Pertanian sareng Universitas Kehutanan Zhejiang mangrupikeun Universitas Pertanian sareng Kehutanan propinsi anu ngagaduhan sajarah panjang pikeun ngajalankeun sakola. Éta salawasna kasohor ku komitmenna pikeun pangwangunan peradaban ékologis. T...
    Maca deui
  • Photovoltaic power stations are installed on the roofs of enterprises! CCTV likes it!

    Stasion listrik photovoltaic dipasang dina hateup perusahaan! CCTV resep pisan!

    Perusahaan industri sareng komersil sareng taman pabrik paling cocog pikeun masang pembangkit listrik fotovoltaik kusabab konsumsi kakuatan anu ageung sareng harga listrik anu luhur. Leuwih ti éta, wangun hateup photovoltaic + tutuwuhan ogé geus dirojong kuat ku kawijakan nasional. Seueur tempat di t...
    Maca deui
  • Celebrating the 40th anniversary of the establishment of the SAR

    Miéling 40 taun ngadegna SAR

    Ngagungkeun ulang 40th tina ngadegna Wewengkon Administratif Husus, kami geus salawasna keukeuh dina strengthening drive inovasi jeung promosi ngembangkeun kualitas luhur sekretaris Jenderal Xi Jinping emphasized dina pidato penting tina 40th Anniversary Konférénsi tina ...
    Maca deui
  • Solar energy and energy storage solutions for American residential solar market

    Énergi surya sareng solusi panyimpen énergi pikeun pasar surya padumukan Amérika

    Numutkeun kana laporan ngawaskeun pasar panyimpen énergi GTM dina kuartal kaopat 2017, pasar panyimpen énérgi parantos janten bagian anu paling gancang dina pasar surya AS. Aya dua jinis dasar panyebaran panyimpen énergi: hiji nyaéta panyimpen énergi sisi grid, anu biasa dikenal salaku grid sc ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun