Solar panel system

Warta pausahaan

  • Grateful to have you -Happy goddess day-

    Hatur nuhun gaduh anjeun -Selamat dinten dewi-

    Hatur nuhun ka anjeun -Wilujeng dinten dewi-3.8 dewi FestivalHAPPY WOMEN'SDAYTransmit multift Culture Today multift Technology Co.,Ltd Berkah pinuh disiapkeun pikeun karyawan awéwé, 8 Maret kami salaku ratu, Hatur nuhun para pamimpin pikeun cinta sareng kapercayaan ka kami.Kami parantos nampi mawar ti perusahaan, ...
    Maca deui
  • MULTIFIT-Lantern Festival

    MULTIFIT-lantern Festival

    Salju timely augurs panén alus.Salju munggaran dina Taun Macan di 2022 parantos sumping sakumaha anu dijanjikeun ku sadayana anu ditunggu-tunggu.Léngkah dina salju pikeun lalajo lampion jeung ngumpulkeun babaturan pikeun ngarasakeun bal béas ketan.Dina dinten kalima belas bulan lunar munggaran di 2022, Beijing Mu...
    Maca deui
  • 2022 The beginning of a New one Year

    2022 Awal Taun Anyar

    MULTIFIT bab anyar dina PV solar The couplet dieu nyebutkeun yen jalma sanggup jeung pengrajin ngumpul di MULTIFIT parusahaan kerja keras, sarta boga ambisi lofty.Malah babaturan luar negeri bisa ngarasakeun warisan kami kapinteran Poé kadalapan bulan lunar munggaran waktu nu sae pikeun pabrik sta ...
    Maca deui
  • In January 2022, Multifit Solar factory live broadcast was carried out on the popular social platform.

    Dina Januari 2022, siaran langsung pabrik Multifit Solar dilaksanakeun dina platform sosial anu populér.

    Multifit nunjukkeun 2022 desain panganyarna sareng fungsi robot beberesih panel surya.Éta kalebet Sistem Ngecas Otomatis, Kamampuhan Nyebrang Rintangan sareng Sistem Kontrol Grup Multi Robot.Smart Control System tiasa dioperasikeun sareng Windows, iPad sareng Aplikasi Telepon.Robot Multifit n...
    Maca deui
  • During 2021, the last project for Multifit

    Salila 2021, proyék terakhir pikeun Multifit

    Salila période anu paling tiis dina Usum Usum tiis, Karyawan di Multifit nuju nyanghareupan angin anu paling tiis sareng bakal ngabagéakeun salam anu paling panas ka Everyo Saatos negosiasi kontinyu dina tahap awal, Beijing Multifit Electrical Technology Co., Ltd sareng Guangzhou X ...
    Maca deui
  • During this warm winter, start a new journey in 2022.

    Salila usum haneut ieu, ngamimitian perjalanan anyar dina 2022.

    - Basajan tur unadorned Live Broadcast ngeunaan wangunan liga tina Multifit.The solstice usum urang dina taun datang, waktu coldest usum geus anjog salaku waktu dijadwalkeun.Sakumaha ceuk salah sahiji paribasa Cina, "Dina mangsa ieu, punten ulah nepikeun leungeun.&...
    Maca deui
  • Discussion and exchange meeting

    Sawala jeung rapat bursa

    Aya diskusi sareng pertukaran pikeun Shantou Vocational College with Multifit on this past November 29th, 2021. Warmly welcome para guru sareng wawakil mahasiswa Shantou Vocational and Technical College to visit our company.Dina bimbingan supervisor admini...
    Maca deui
  • We are the choice for the correct cleaning direction of the solar panel photovoltaic system

    Kami mangrupikeun pilihan pikeun arah beberesih anu leres tina sistem photovoltaic panel surya

    Generasi diri sareng pamakean diri henteu ngan ukur ngamangpaatkeun hateup perusahaan anu dianggurkeun, tapi ogé janten pilihan kahiji pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun pendapatan sareng ngirangan pengeluaran.Numutkeun karakteristik hateupna disebarkeun proyék pembangkit listrik photovoltaic sareng digabungkeun sareng ...
    Maca deui
  • Project Construction-The Installation Site of the MULTIFIT Intelligent clean Robot

    Proyék Konstruksi-Loka Instalasi tina MULTIFIT Intelligent Clean Robot

    Pentingna beresih jeung pangropéa tina modul PV Photovoltaic modul pisan sénsitip kana suhu.Lebu sapertos anu akumulasi dina permukaan modul, anu ningkatkeun transfer panas sareng résistansi termal modul photovoltaic sareng janten lapisan insulasi termal, hasil ...
    Maca deui
  • Multifit Solar big data statistics,I think solar cleaning robot is a good choice.

    Multifit Solar statistik data badag, Jigana robot beberesih surya mangrupakeun pilihan alus.

    Dinten anu cerah. Urang henteu kedah mayar listrik, sareng sistem ngahasilkeun listrik di tempat anu béda unggal dinten.Ieu proyek sistem photovoltaic, nu ngajadikeun kuring ngahuleng.Ngadedikasikeun kakuatan ka langit biru t ...
    Maca deui
  • Soalr Light All the way north,  me forward.

    Soalr Cahaya Sapanjang jalan kalér, kuring maju.

    Sapanjang jalan kalér, North Star nungtun kuring ka hareup.Bérés ti pagawéan, sigana mah jadi tumpukan leutak, teu bisa nyokot.Haha, katenjo kuring sadidinten sibuk, lain ngan sorangan, tapi oge babaturan di bengkel.Kami, dina raraga ngaberkahan konsumén urang dina waktu taun anyar, a ...
    Maca deui
  • Our Company Holds Special Training and Study on Safety Production

    Perusahaan Kami Ngayakeun Pelatihan sareng Studi Husus ngeunaan Produksi Kasalametan

    Dina raraga ngapopulérkeun pangaweruh kaamanan, nguatkeun kasadaran kaamanan, ngamajukeun budaya kaamanan, nyiptakeun atmosfir kaamanan, sacara praktis nguatkeun publisitas sareng pendidikan produksi kaamanan perusahaan urang, promosikeun pangembangan budaya kaamanan, Diréktur Liu, utamina ngajelaskeun pandangan...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ninggalkeun Pesen Anjeun