Solar panel system

Robot beberesih surya

Robot beberesih surya

Salaku tipe anyar énergi beberesih, generasi tanaga surya ngembang pesat di sakuliah dunya. Kapasitas dipasang global nyaéta 114.9GW dina 2019, sarta geus ngahontal 627GW dina total.However, sabab stasiun tanaga surya biasana diwangun dina rupa bumi luhur. dimana cahaya panonpoe cukup, tapi aya loba angin jeung keusik, jeung sumber cai anu langka.Ku kituna, éta gampang pikeun ngumpulkeun lebu jeung kokotor dina panels surya, sarta efisiensi generasi kakuatan bisa ngurangan ku 8% -30% dina. average.The masalah titik panas tina panels photovoltaic disababkeun ku lebu ogé greatly ngurangan hirup jasa tina panels.Our photovoltaic parusahaan geus milih hiji metodeu beberesih otomatis pikeun alat-alat pinter leutik tur mandiri ngembangkeun hiji robot beberesih photovoltaic pinter leutik pikeun ngalayanan industri énergi photovoltaic.

Kaunggulan produk

Generasi kadua robot beberesih boga kaunggulan leuwih ti robot dina pasaran dina watesan kinerja, desain produk, kontrol calakan (Internet hal téhnologi aplikasi: kontrol bebas, grouping, beberesih otomatis), jsb, kayaning portability, umur panjang, APP controller calakan (Kadali calakan: kontrol APP Mini ku mobile, waktos beberesih otomatis tur mode beberesih bisa diatur), sarta gampang pikeun ngabongkar, masang, ngaluyukeun jeung mertahankeun brushes. Self-sensing calakan muka poé hujan beberesih.


Ninggalkeun Pesen Anjeun