Solar panel system

Taros Kami

BEIJING MULTIFIT ELECTRICAL TECHNOLOTY CO.,LTD

Alamat

Tambahkeun Perusahaan: 503, Gedong 5, No.10 Ronghua Selatan Jalan, Beijing Ékonomi & Téhnologi Development Zona 100176, Beijing PRChina.        

Pabrik Tambahkeun:3/F, JieSi Bldg., 6 Keji West Road, Hi-Tech Zone 515041, Shantou, Guangdong, Cina

Telepon

Nomer Hapé: 15801582755
Telepon: 0086-010-8722 7420 

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9:00 ka 17:30
Saptu, Minggu: Tutup

URANG BAKAL NGABALAS PESAN ANDA DINA WAKTU

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen Anjeun