Solar panel system

PRODUK HEBAT. SERVICE hébat. HEBAT USAHA.

WELCOME-TO-MULTIFIT

Salaku Mitra Tatasurya MULTIFIT, Anjeun moal ngan kauntungan tina parabot tatasurya-unggul pangajén, kami ogé ngarojong anjeun ku rupa-rupa kauntungan.

Alesan alus pikeun milih sél Q

KUALITAS pangluhurna

MULTIFIT netepkeun standar kualitas sareng téknologi. Produk surya kami mawa sertipikat persetujuan CE "Quality Tested" ku SGS.

Kapamingpinan pasar  

MULTIFIT netepkeun standar kualitas sareng téknologi. Produk surya kami mawa sertipikat persetujuan CE "Quality Tested" ku SGS.

NAHA MILIH KAMI

—— Cahaya panonpoe pikeun anjeun MULTIFIT ka sadayana

Multifit diadegkeun dina 2009, Dumasar kana nyadiakeun pembangkit listrik photovoltaic skala leutik dunya-kelas pikeun solusi sipil jeung panalungtikan inovatif tur ngembangkeun produk listrik énergi renewable, kami geus dibudidayakan grup jualan na R&D tim kalawan cita, pangalaman jeung téhnologi. Produkna ngagaduhan langkung ti 10 sertipikat patén.

 

Solar system
join-us

Alesan alus pikeun milih MULTIFIT

20+sertipikat CE     

20+ Produk Patén    

12+Taun di Industri Solar

80+ Nagara Ékspor

Kami nungguan anjeun gabung kami

Perjangjian ieu didamel sareng ditandatanganan ku sareng antara pihak-pihak anu aya hubunganana .Dina dasar sasaruaan sareng kauntungan silih pikeun ngembangkeun usaha dina syarat sareng kaayaan anu disatujukeun ku anu sami.

Solar system
  • 1 Business Analysis
    1 Analisis Usaha
  • 2 Testing Order
    2 Tés Urutan
  • 3 Marketing Evaluation
    3 Evaluasi Marketing
  • 4 Authorized Distributor
    4 Distributor Otorisasi

Ninggalkeun Pesen Anjeun