Solar panel system

Kasus Produk Patali Solar

  • OFF-GRID SYSTEM CASE

    OFF-GRID SISTEM KASUS

    Numutkeun prinsip pangaruh photovoltaic, panels surya dipaké pikeun langsung ngarobah cahya panonpoé kana énergi listrik, sarta énergi listrik bakal langsung disadiakeun pikeun beban. Dina poé hujan, kaleuwihan énérgi listrik bakal disimpen dina batré jeung ngarojong operasi beban nalika beban teu cukup ...
    Maca deui
  • ON GRID SOLAR SYSTEM CASE

    ON grid tatasurya kasus

    Énergi héjo, listrik rumah tangga, generasi kakuatan kontinyu, hirup photovoltaic, efisiensi tinggi jeung stabilitas, pamakéan éféktif roofs dianggurkeun, sumberdaya padang, surplus listrik pikeun dijual ...
    Maca deui
  • SOLAR CLEANGING ROBOT CASE

    SOLAR beberesih ROBOT Case

    mandiri ngembangkeun robot beberesih photovoltaic pinter leutik pikeun ngalayanan industri énergi photovoltaic, nu narima ogé ku konsumén ...
    Maca deui
  • SOALR LED LIGHT SYSTEM CASE

    SOALR LED CAHAYA SISTEM KASUS

    Waktos parantos ngaleungitkeun gelap, para pejalan kaki nyepetkeun lajuna, lampu surya ngaraosan fotosintésis kalayan tenang, lampu surya ngarepkeun sonten sareng masihan anjeun kahirupan anu cemerlang ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun