Solar panel system

Tentang Kami

Profil Perusahaan

BEIJING MULTIFIT ELECTRICAL TECHNOLOGY CO.,LTD. nyaéta tutuwuhan téknologi tinggi dedicated ka panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan jeung pangwangunan pembangkit listrik photovoltaic tanaga surya jeung énergi héjo séjénna , Kantor pusatna di Beijing, base produksi aya di Guangdong Shantou High-tech Zona Development.

Urang difokuskeun ngembangkeun téhnologi, produksi, jualan na integrasi sistem robot beberesih panel surya, suplai inverter kakuatan, solar sistem lampu jalan LED jeung produk nu ngarojong, Desain, ngembangkeun, investasi, konstruksi, operasi sarta perawatan proyék sistem tanaga surya sarta. proyék automation listrik.

Multifit diadegkeun dina 2009, Dumasar kana nyadiakeun pembangkit listrik photovoltaic skala leutik dunya-kelas pikeun solusi sipil jeung panalungtikan inovatif tur ngembangkeun produk listrik énergi renewable, kami geus dibudidayakan grup jualan na R&D tim kalawan cita, pangalaman jeung téhnologi. Produk geus diala leuwih ti 10 patén certificates.Our produk anu disatujuan ku rupa pembeli sarta ngarasakeun reputasi alus diantara them.Now eta geus diékspor ka Éropa, Amerika, Asia, Afrika jeung Amérika Latin jeung sajabana, aya leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon di world.we pernah eureun pikeun nyobaan pangalusna kami pikeun Lengkah gunung téhnologis énergi listrik dina jangkung anyar jeung ningkatkeun kapuasan customer sarta kasadaran.

Kahareup, Multifit komitmen pikeun ngaronjatkeun industri énérgi renewable, sarta terus ngamekarkeun leuwih efisien jeung ongkos-éféktif solusi surya pikeun mawa leuwih héjo jeung listrik kana lives.Based on industri photovoltaic, Narékahan pikeun ngawangun pausahaan jadi terhormat kahiji- perusahaan photovoltaic kelas.

Budaya Perusahaan

Misi: Efisiensi tinggi sareng hemat energi, ngantepkeun langkung seueur jalma anu mikaresep énergi héjo.

Nilai: Rigorous jeung fokus, komunikasi jeung gawé babarengan, tanggung jawab jeung kajujuran, karajinan jeung inovasi

Visi: Fokus kana téknologi inverter sipil sareng komérsial sareng solusi cerdas. terus ngamekarkeun solusi surya leuwih efisien jeung ongkos-éféktif pikeun mawa leuwih listrik héjo pikeun kahirupan urang.

Slogan: Ngarasakeun gawé.

Gagasan Manajemén

Pausahaan urang lengket kana misi ngembangkeun "hemat énergi efisien, hayu leuwih jalma ngarasakeun énérgi héjo", dumasar kana industri photovoltaic, sarta narékahan pikeun ngawangun parusahaan jadi dimangfaatkeun-kelas munggaran perusahaan generasi kakuatan photovoltaic.

Gagasan Bakat

Adhering kana konsép "kasuksésan unggal pagawe nyaeta kasuksésan perusahaan", pausahaan nganggap karyawan salaku sumber pangpentingna sarta kabeungharan paling berharga pausahaan, nyadiakeun karyawan kalawan kaunggulan kalapa tina gaji, tunjangan karaharjaan jeung learning. sarta kasempetan latihan, sarta narékahan pikeun nyieun lingkungan tumuwuh bakat alus, ku kituna pausahaan jadi tempat bakat, bakat, bakat, bakat. Urang pageuh yakin yén pausahaan kudu boga atmosfir budaya perusahaan dipikawanoh ku sakabeh staf, strategi perusahaan jelas, tujuan ngembangkeun jelas, leupas jeung harmonis atmosfir kerja, ganjaran jeung hukuman sistem kerja jelas, nu pinuh bisa merangsang poténsi maksimum karyawan, mun ngahontal kasuksésan ganda karir pribadi sareng perusahaan.

 


Ninggalkeun Pesen Anjeun