Solar panel system

Pareum Grid Soalr PV System

Pareum-Grid Sistim Pv

Sistim ngawengku: Modul Solar, Solar Array Box, Solar Charge Controller, Batre Bank, Solar Inverter Distribusi Box.

Hal ieu kacida basajan pikeun sistim tatasurya, nurutkeun prinsip pangaruh Photovoltaic, ngagunakeun panels surya pikeun ngarobah cahya panonpoé kana listrik langsung, listrik bakal nyadiakeun beban langsung, kaleuwihan kakuatan bakal disimpen dina batré jeung bisa. ngarojong operasi beban nalika peuting atawa beurang hujan.

Skenario Aplikasi

Sistem panyimpen énergi, sistem pembangkit listrik poto-voltaic off-grid
Hayu urang ogé dipikawanoh salaku panyimpen énérgi Sistim generasi kakuatan poto-voltaic, éta utamana diwangun ku modul PV, DC / DC ngecas Controllers, inverters sarta sagala rupa beban, ngabogaan fungsi suplai kakuatan bebas jeung neundeun énergi. Pareum-grid Sistim pembangkit listrik poto-voltaic utamana dilarapkeun tebih ti grid kakuatan, kayaning desa terpencil, wewengkon gurun Gobi, pantai, pulo jeung saterusna.

Sistim pembangkit listrik photovoltaic padumukan
Bisa diterapkeun sacara lega pikeun situs-situs anu diwangun ku diri tina hateup condong, platform, carports, jsb.

Wewengkon industri jeung komérsial, sistem pembangkit listrik photovoltaic industri jeung komérsial bisa wildly dipaké dina skala badag tina workshop warna hateup baja,
aréa badag tina platform pasagi sarta gurun Gobi, jsb.


Ninggalkeun Pesen Anjeun