Solar panel system

Warta

  • The sound barriers of the stretch of motorway is solar panels

    Halangan sora jalan tol nyaéta panél surya

    Nagara (Jerman, Bélgia, jeung Walanda) nu babagi leuwih ti 800.000 kilométer jalan bisa dipaké pikeun minuhan sabagéan tina kabutuhan énergi jeung listrik maranéhanana. Di jalan raya 400-méteran-panjangna di Walanda, halangan noise teu ngan ngurangan noise, tapi ogé dilengkepan panels surya pikeun kreasi ...
    Maca deui
  • Discussion and exchange meeting

    Sawala jeung rapat bursa

    Aya diskusi sareng pertukaran pikeun Shantou Vocational College with Multifit on this past November 29th, 2021. Warmly welcome para guru sareng wawakil mahasiswa Shantou Vocational and Technical College pikeun nganjang ka perusahaan kami. Dina bimbingan supervisor admini...
    Maca deui
  • We are the choice for the correct cleaning direction of the solar panel photovoltaic system

    Kami mangrupikeun pilihan pikeun arah beberesih anu leres tina sistem photovoltaic panel surya

    Generasi diri sareng pamakean diri henteu ngan ukur ngamangpaatkeun hateup perusahaan anu dianggurkeun, tapi ogé janten pilihan kahiji pikeun perusahaan pikeun ningkatkeun pendapatan sareng ngirangan pengeluaran. Numutkeun karakteristik hateupna disebarkeun proyék pembangkit listrik photovoltaic sareng digabungkeun sareng ...
    Maca deui
  • Project Construction-The Installation Site of the MULTIFIT Intelligent clean Robot

    Proyék Konstruksi-Loka Instalasi tina MULTIFIT Intelligent Clean Robot

    Pentingna beresih jeung pangropéa tina modul PV Photovoltaic modul pisan sénsitip kana suhu. Lebu sapertos anu akumulasi dina permukaan modul, anu ningkatkeun transfer panas sareng résistansi termal modul photovoltaic sareng janten lapisan insulasi termal, hasil ...
    Maca deui
  • Multifit Solar big data statistics,I think solar cleaning robot is a good choice.

    Multifit Solar statistik data badag, Jigana robot beberesih surya mangrupakeun pilihan alus.

    Dinten anu cerah. Urang henteu kedah mayar listrik, sareng sistem ngahasilkeun listrik di tempat anu béda unggal dinten. Ieu proyek sistem photovoltaic, nu ngajadikeun kuring ngahuleng. Ngadedikasikeun kakuatan ka langit biru t ...
    Maca deui
  • Soalr Light All the way north,  me forward.

    Soalr Cahaya Sapanjang jalan kalér, kuring maju.

      Sapanjang jalan kalér, North Star nungtun kuring ka hareup. Bérés ti pagawéan, sigana mah jadi tumpukan leutak, teu bisa nyokot. Haha, katenjo kuring sadidinten sibuk, lain ngan sorangan, tapi oge babaturan di bengkel. Kami, dina raraga ngaberkahan konsumén urang dina waktu taun anyar, a ...
    Maca deui
  • Our Company Holds Special Training and Study on Safety Production

    Perusahaan Kami Ngayakeun Pelatihan sareng Studi Husus ngeunaan Produksi Kasalametan

    Dina raraga ngapopulérkeun pangaweruh kaamanan, nguatkeun kasadaran kaamanan, ngamajukeun budaya kaamanan, nyiptakeun atmosfir kaamanan, sacara praktis nguatkeun publisitas sareng pendidikan produksi kaamanan perusahaan urang, promosikeun pangembangan budaya kaamanan, Diréktur Liu, utamina ngajelaskeun pandangan...
    Maca deui
  • At the meeting of the central finance and Economic Commission, carbon peak and carbon neutralization will be included in the supervision and assessment

    Dina rapat keuangan pusat sareng Komisi Ékonomi, puncak karbon sareng nétralisasi karbon bakal kalebet dina pangawasan sareng penilaian

    Ngan sanggeus ahir dua sesi, keuangan sentral jeung Komisi Ékonomi sakali deui nyatakeun posisi na on puncak karbon jeung nétralisasi karbon dina pasamoan kasalapan, sarta nunjuk kaluar jalur palaksanaan. Ieu nembongkeun pentingna irreplaceable tina puncak karbon jeung karbon nétral ...
    Maca deui
  • Installation of photovoltaic power station according to local conditions

    Pamasangan pembangkit listrik photovoltaic nurutkeun kaayaan lokal

    Hayu urang nganjang ka Zhejiang pertanian sareng Universitas Kehutanan. Pertanian sareng Universitas Kehutanan Zhejiang mangrupikeun Universitas Pertanian sareng Kehutanan propinsi anu ngagaduhan sajarah panjang pikeun ngajalankeun sakola. Éta salawasna kasohor ku komitmenna pikeun pangwangunan peradaban ékologis. T...
    Maca deui
  • Zhongneng “photovoltaic + car shed”

    Zhongneng "photovoltaic + gudang mobil"

    Ngagunakeun wewengkon dianggurkeun tina héd parkir pikeun ngawangun héd parkir photovoltaic, kakuatan dihasilkeun bisa dijual ka nagara salian suplai kandaraan, nu teu ngan boga panghasilan pohara alus, tapi ogé slows turun tekanan kakuatan kota. Photovoltaic nyimpen énergi dina waktos anu sareng, ...
    Maca deui
  • Photovoltaic power stations are installed on the roofs of enterprises! CCTV likes it!

    Stasion listrik photovoltaic dipasang dina hateup perusahaan! CCTV resep pisan!

    Perusahaan industri sareng komersil sareng taman pabrik paling cocog pikeun masang pembangkit listrik fotovoltaik kusabab konsumsi kakuatan anu ageung sareng harga listrik anu luhur. Leuwih ti éta, wangun hateup photovoltaic + tutuwuhan ogé geus dirojong kuat ku kawijakan nasional. Seueur tempat di t...
    Maca deui
  • Celebrating the 40th anniversary of the establishment of the SAR

    Miéling 40 taun ngadegna SAR

    Ngagungkeun ulang 40th tina ngadegna Wewengkon Administratif Husus, kami geus salawasna keukeuh dina strengthening drive inovasi jeung promosi ngembangkeun kualitas luhur sekretaris Jenderal Xi Jinping emphasized dina pidato penting tina 40th Anniversary Konférénsi tina ...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun